Pinjata.fi Onnistuneet lastenjuhlat täältä

EMEK Volvo FH16 tukkirekka ohjaamonosturilla

55.00€

tuotetunnus (SKU) 71300 (Tuote)Osastot: ,

EMEK Volvo FH16 tukkirekka 77 cm. Rekassa tukkien lisäksi liikuteltavat pankot, ohjaamonosturi sekä upeat peilit. Vetoautossa takapyöräjousitus ja nosturissa korkeus-säädettävä ohjaamo sekä seisontatuet. Mittakaava 1:25. Ikäsuositus 3+v. Valmistettu Suomessa!

Emek

Suomen ja ehkä koko maailman hienoimmat lelurekat valmistetaan Lohjan Saukkolassa pienessä perheyrityksessä. Emek valmistaa 1:25 mittakaavassa muovisia isojen esikuviensa mukaisia rekkoja ja työkoneita pienille rekkamiehille sekä vähän vanhemmille keräilijöille. Emek tuotteita on valmistettu vuodesta 1982. Yhtiön perustajalla Esko Mäenpäällä on kymmenien vuosien tietotaito muottien valmistuksesta ja itse asiassa lähes kaikki Suomessa valmistetut autojen pienoismallit ovat hänen käsialaansa. Yritys valmistaa edelleen itse kaikki tuotteidensa muotit, joiden valmistusvastuu jatkuu toisessa sukupolvessa.

EMEK rekat ovat laadukkaita, kestäviä leluja ja autenttisia pienoismalleja. Valikoimiin kuuluvat Scania, Volvo ja MAN rekkojen lisäksi kaivinkone sekä Ponsse Elephant metsäkone. Mallivalikoima seuraa tiiviisti autotehtaiden uutuusmalleja ja sen vuoksi mallit uusiutuvat lähes vuosittain.