Pinjata.fi Onnistuneet lastenjuhlat täältä

Rumpu-puljata eli vetopinjata

20.00€

10 varastossa

tuotetunnus (SKU) 1129 Osasto:

Ilmapalloilla koristeltu rumpu on ns. puljata eli vetopinjata. Sitä ei lyödä rikki, joten se soveltuu pienille lapsille ja tilaisuuksiin, joihin kepillä mäiskintä ei sovi. Pohjassa olevasta luukusta roikkuu naruja, joita nykäistään vuorotellen. Yksi naru avaa luukun niin että sisältö putoaa ulos pinjatasta, muut narut vain irtoavat niistä vedettäessä.

Rumpu on pakattu litteäksi ja se aukeaa sivussa olevista naruista nykäisemällä.

Rumpu-puljatan voit myös koristella itse valitsemallasi kuvalla. Liimaa ilmapallojen päälle esimerkiksi kuva synttärisankarista, tai iso numero kertomaan kuinka monta vuotta sankari täyttää.

Korkeus 47cm, leveys 58cm.

Huomioitavaa! Käytettävä ainoastaan aikuisen valvonnassa. Käytä lyömiseen ainoastaan tukevaa keppiä, joka ei katkea tai lohkeile. Varmista että kaikki pelaajat ovat kaukana, useamman metrin päässä lyöjästä. Lyöjän tulee laskea keppi kunnolla maahan ennen kuin kaikki ryntäävät hakemaan pudonneita yllätyksiä. Helposti syttyvä, pidä kaukana avotulesta. Varmista että muut osallistujat ovat kaukana lyöjästä. PINJATAN KÄYTTÖOHJEET 1) Täytä pinjata leikkaamalla pieni luukku pinjatan yläosassa tai takana olevan pienen valkoisen lapun kohdalle. 2) Ripusta pinjata tukevalla narulla tai köydellä katossa olevaan koukkuun tai ulkona puun oksaan tai muuhun tukevaan esineeseen niin että pinjatan ympärillä on kunnolla tilaa. Halutessa aikuinen voi pitää köyden toisesta päästä kiinni ja tarpeen mukaan nostaa ja laskea pinjataa pelaajien pituuden mukaisesti. 3) Kukin saa vuorollaan lyödä kepillä pinjataa 1-3 kertaa kunnes pinjata hajoaa ja yllätykset tippuvat maahan. Isompien lasten tai aikuisten silmät voidaan lyöntivuoron ajaksi sitoa jännityksen lisäämiseksi. Pyri lyömään pinjataa sivusta, ei päältä, jottei ripustus repeä. Jos leikkijät ovat pieniä lapsia, alle kouluikäisiä, pinjatan hajoamista voi avittaa tekemällä siihen etukäteen viiltoja. Vinkki: Tasapohjaisesta pinjatasta voi myös tehdä puljatan, eli narusta vetämällä aukeavan, leikkaamalla siihen luukun pohjaan. Vetopinjata soveltuu paremmin pienille lapsille. Näin pinjata säilyy koriste-esineenä ja se voidaan käyttää uudelleen.