MAKSUTAVAT

Verkkomaksu

Jos haluat maksaa ostoksesi verkkomaksuna tilauksen yhteydessä, valittavanasi ovat kaikki suomalaiset verkkopankit. Verkkopankkimaksua varten tarvitset oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Valitse maksutavaksi Kaikki Verkkomaksut, paina Maksa tästä -painiketta ja siirryt Paytrailin sivulle jolla valitset oman pankkisi. Maksettuasi ostoksesi kuten minkä tahansa verkkopankkimaksun siirryt takaisin Pinjatan verkkokauppaan. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Maksutapahtuman näet omista tilitiedoistasi.

Ennakkomaksu

Tilaamasi tuotteet voit maksaa myös etukäteen tilillemme. Tällöin toimitamme tilatut tuotteet heti maksun kirjauduttua Pinjatan tilille. Huomioi, että tilien väliseen siirtymiseen saattaa mennä aikaa muutama päivä. Varmista että nimesi ja mielellään tilauksen numero näkyvät maksussa, jotta osaamme yhdistää tilauksen ja maksun aukottomasti. Pidämme ennakkomaksulla tilatut tuotteet varattuna viikon ajan. Pinjatan tilinumero on: Nordea FI71 1237 3000 1528 73

TUOTTEIDEN TILAUS

Pinjata Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan Schenkerin kautta ja ne ovat noudettavissa lähimmältä Schenkerin noutopisteestä. Lähetyskulut ovat 5,90 / tilaus manner-Suomeen. Poimi ostoskoriisi haluamasi tuotteet ja siirry kassalle. Lähetyskulut 5,90 Eur lisätään kokonaissummaan tilausvaiheessa ennen kaupan vahvistamista. Maksettuasi tilauksen saat saman tien tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilauksen yhteydessä sinun tulee kertoa oma nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Tarkista, että antamasi puhelinnumero on oikea. Saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen sekä koodin, jonka avulla lunastat paketin noutopisteestä.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Tilaamasi tuotteet toimitetaan lähimpään Schenkerin noutopisteeseen viimeistään kuuden (6) arkipäivän sisällä tilauksesta, ellei kyseisen tuotteen kohdalla lue toisin. Huom! Tuolloin myös mahdollisten muiden samassa tilauksessa olevien tuotteiden toimitusaika on se. Kaikki tilauksen tuotteet lähetetään samassa paketissa, ellei toisin ole sovittu. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, sinuun otetaan yhteyttä ja kerrotaan toimituksen kesto. Voit tällöin valita haluatko mahdolliset muut samassa tilauksessa olleet tuotteet heti vai odotatko kaikkia yhtä aikaa toimitettaviksi. Mahdollisista jälkitoimituskuluista vastaa Pinjata. Jos kuitenkin tuotteen kohdalla jo tilatessa luki Tilapäisesti loppu tai Loppu asiakas vastaa mahdollisista jälkitoimituskuluista.

KAUPAN PERUUTTAMINEN JA TUOTTEIDEN PALAUTUS

Jos haluat purkaa kaupan ja palauttaa tilaamasi tuotteen/tuotteet, sinun on ilmoitettava siitä asiakaspalveluumme sähköpostilla 14 päivän aikana. Saat asiakaspalvelustamme palautuslomakkeen, joka liitetään palautuksen mukaan sekä palautuskoodin lähetystä varten. Saamallasi palautuskoodilla voit palauttaa tuotteen Schenkerin noutopisteeseen. Pinjata Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Avattuja tuotepaketteja emme ota takaisin tai vaihda. Korvaamme ainoastaan vialliset, kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet ja siistit avaamattomat pakkaukset joko vaihtamalla tuotteet uusiin tai palauttamalla rahat asiakkaan toiveen mukaisesti. Maksetun summan palautus käy nopeimmin ja helpoimmin, kun ilmoitat tuotepalautuksen yhteydessä tilinumeron, jolle summan voi palauttaa. Maksun palautuksen yhteydessä vähennämme 5 euron palautus- ja käsittelykulut. Mikäli palautus toimitetaan muuta kuin Pinjata Verkkokaupan kuljetusyhteyttä käyttäen, tulee asiakkaan maksaa palautus kokonaisuudessaan. Pinjata-kaupan tuotteet ja tuotepaketit sekä näiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotevalikoiman muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Etämyynnin kautta tilaavan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Pinjata pitää kaikista asiakkaistaan asiakasrekisteriä. Rekisteriä käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon. Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.